Ζωντανεύει το όραμα των πελατών της με την Vanguard Europe

Ο ηγέτης της αγοράς Atelie Demetriades, ο πρώτος πελάτης της Vanguard Europe στην Κύπρο, έχει επενδύσει στον ψηφιακό επίπεδο εκτυπωτή VR6D-HS για να αγκαλιάσει μια νέα εποχή της τεχνολογίας εκτύπωσης στο εργοστάσιό της. Η εταιρεία βρίσκεται σε σύγχρονες άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις 1.600 τ.μ. στη βιομηχανική περιοχή Τσέρι, στο κέντρο των τριών πόλεων Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό. Με τη πραγματική εκτύπωση να βρίσκεται σε εξέλιξη στο εργοστάσιό της, η Atelie Demetriades ετοιμάζεται τώρα να εισέλθει σε νέες αγορές και να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της, ύψους 1 εκατ. ευρώ, κατά περισσότερο από το ένα τρίτο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Vanguard VR6D-HS Europe. Οι προμηθευτές γυαλιού, οι ξενοδόχοι και οι λιανοπωλητές θα αποτελέσουν στόχο της Atelie Demetriades, μιας καθιερωμένης επιχείρησης κατασκευής πινακίδων που έχει χρησιμοποιήσει ψηφιακή εκτύπωση κυρίως από ρολό-σε-ρολό στο παρελθόν. Το VR6D-HS της Vanguard Europe προσφέρει πλέον παραγωγή επίπεδης επιφάνειας βιομηχανικής κλίμακας, η οποία θα επεκτείνει τις δραστηριότητες της Atelie Demetriades, με νέες εφαρμογές να είναι πλέον δυνατές σε σχεδόν οποιαδήποτε σκληρή επιφάνεια.

Η Atelie Demetriades προμηθεύτηκε τον εκτυπωτή VR6D-HS από την Lino, του διανομέα της Vanguard Europe στην Ελλάδα και την Κύπρο. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία LED για την σκλήρυνση των UV μελανιών, ράβδους ιονισμού που εξαλείφουν τον στατικό ηλεκτρισμό, 4 ζώνες κενού, μεταβλητό μέγεθος σταγόνας 5-10-15 πικολιτρών, επιφάνεια εκτύπωσης 1,27m x 2,52m και και εκτός των CMYK χρωμάτων διαθέτει λευκό χρώμα και βερνίκι με δυνατότητα παραγωγής ανάγλυφης επιφάνειας στις εκτυπώσεις (hapting).

Ο κ. Δημήτρης Δημητριάδης, Γενικός Διευθυντής και συνιδιοκτήτης της επιχείρησης, δήλωσε: «Αναμένουμε να αυξήσουμε τον κύκλο εργασιών κατά 25-35% τα επόμενα δύο χρόνια. Φανταστείτε τις δυνατότητες για τους πελάτες μας. Από πόρτες κατά παραγγελία μέχρι εκπληκτική γυάλινη διακόσμηση και όχι μόνο, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα. Έχουμε αγκαλιάσει μια νέα εποχή της τεχνολογίας εκτύπωσης με το VR6D-HS που μας επιτρέπει να εκτυπώνουμε σε οποιαδήποτε σκληρή επιφάνεια – τα παραδείγματα περιλαμβάνουν ξύλο, γυαλί και μέταλλο – με ζωντανές επιλογές CMYK, λευκό, βερνίκι και τρισδιάστατη ανάγλυφη απεικόνιση.

Ο εκτυπωτής VR6D-HS είναι ένα σοβαρό μηχάνημα. Εξετάσαμε αρκετούς κατασκευαστές, αλλά η Vanguard ήταν σαφώς επικρατέστερη με την καταπληκτική τεχνολογία της και με μια σύγκριση τιμών πολύ ευνοϊκή σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Επιπλέον, η Vanguard Europe παρέχει επίσης πλήρη υποστήριξη και εξυπηρέτηση. Έχει καλή φήμη, ιδίως επειδή συνδέεται με τον όμιλο Durst, ο οποίος έχει εδώ και πολλά χρόνια εδραιωμένη φήμη στην αγορά. Μας αρέσει επίσης πολύ ο νέος σχεδιασμός».

Ο κ. Γιάννης Αποστολίδης, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Vanguard Europe, δήλωσε: «Εκτός από την ικανοποίησή μας για την πρώτη αυτή εγκατάσταση στην Κύπρο, είμαστε υπερήφανοι που διαδραματίζουμε σημαντικό ρόλο στην ιστορία επιτυχίας της Atelie Demetriades για το περιβάλλον και τις επεκτάσεις. Συνεργαζόμενοι στενά με πελάτες και συνεργάτες όπως η LinoGroup, αποστολή μας είναι να αναπτύσσουμε μαζί τις επιχειρήσεις κερδοφόρα και να παρέχουμε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Ο VR6D-HS αποτελεί μέρος ενός αυξανόμενου χαρτοφυλακίου μηχανημάτων που είναι απίστευτα ευέλικτα, αξιόπιστα και παραγωγικά. Ακόμη μας ενθαρρύνουν τα φανταστικά σχόλια που λάβαμε για τη σημαντική παρουσία μας στη FESPA Global 2024 τον περασμένο μήνα, καθώς συνεχίζουμε να κινούμαστε σε νέες αγορές όπως η Κύπρος».