Η Etiquetas Rospil έκανε το επόμενο βήμα στον ψηφιακό της μετασχηματισμό καταλαμβάνοντας νέες αγορές με μια επένδυση σε ένα Tau 330 RSC E από την Durst, κατασκευαστή προηγμένων τεχνολογιών ψηφιακής εκτύπωσης και παραγωγής.  Όλο και περισσότεροι πελάτες της Etiquetas Rospil  απαιτούν ρητά την παραγωγή των ετικετών τους στο inkjet πιεστήριο προηγμένης τεχνολογίας.

Η Etiquetas Rospil, με έδρα τη Μαδρίτη, σημείωσε ασταμάτητη ανάπτυξη λόγω της έντονης εστίασης στην πελατεία της και της δέσμευσής της προς την καινοτομία. Έγινε μια από τις πρώτες εταιρείες στην Ισπανία το 2013 που πραγματοποίησε επενδύσεις σε τεχνολογία ψηφιακού inkjet με λύσεις Durst Tau 330/200, οι ​​οποίες παρήγαγαν περισσότερα από 10 εκατομμύρια γραμμικά μέτρα. Η Etiquetas Rospil είναι πλέον η πρώτη εταιρεία στην Ιβηρική που εγκατέστησε το Durst Tau 330 RSC E. Η ψηφιακή αυτή λύση βελτιώνει την ευελιξία και παρέχει ταχύτερες ολοκληρώσεις των παραγγελιών μειώνοντας την πίεση στις απαιτήσεις παράδοσης. Αντικαθιστώντας το Tau 330, το μηχάνημα προσφέρει επίσης σημαντική εξοικονόμηση κατανάλωσης μελανιών ανά γραμμικό μέτρο.

Ο Jorge Pérez, Αναπληρωτής Διευθυντής της Etiquetas Rospil, η οποία φέτος γιορτάζει τα 45α γενέθλιά της, υπογραμμίζει επίσης τη συνέπεια του χρώματος και της φωτεινότητας των εκτυπώσεων που παράγονται στις λύσεις Tau. «Κάθε χρόνο υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός πελατών που απαιτούν ρητά οι ετικέτες τους να παράγονται με την τεχνολογία Durst Tau», είπε. «Ή ανάπτυξη μας ήταν ασταμάτητη. Επίσης, για μας είναι σαφές ότι το μέλλον του τομέα είναι ψηφιακό. Αυτός ήταν ο λόγος που αποφασίσαμε να κάνουμε ένα νέο βήμα».

«Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην Durst. Η εμπειρία μας μαζί τους είναι μοναδική.  Δεν υπάρχει τίποτα συγκρίσιμο όσον αφορά την ποιότητα και την αξιοπιστία και, τώρα με το νέο Tau 330 RSC E, ούτε την παραγωγικότητα. Επιπλέον, η τεχνική βοήθεια που προσφέρει η Durst Ibérica είναι πλήρως εξατομικευμένη».

Το ψηφιακό, με μελάνια UV, inkjet πιεστήριο Tau 330 RSC E συνδυάζει την καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης στην κατηγορία του με μια οικονομική επένδυση και είναι πλήρως αναβαθμίσιμο σε πιεστήριο 8 χρωμάτων για να παρέχει αυξημένη δυναμικότητα όταν αυξάνονται οι απαιτήσεις για μεγαλύτερη παραγωγή. Το πιεστήριο της Etiquetas Rospil είναι εξοπλισμένο με τέσσερα χρώματα συν λευκό.

Ο κ. Pérez είπε: «Γνωρίζουμε ότι το μέλλον είναι ψηφιακό και τα επόμενα χρόνια θα σημειώσουμε νέα πρόοδο. Αυτό είναι άλλο ένα πλεονέκτημα του Durst Tau 330 RSC E – επιτρέπει αναβαθμίσεις παραγωγικότητας έως και 80 γραμμικά μέτρα το λεπτό και πρόσθετα χρώματα που ταιριάζουν στις απαιτήσεις μας. Ωστόσο,  προς το παρόν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την τρέχουσα επένδυση. Επιπλέον, ήδη κάνουμε συγκεκριμένα βήματα στον μετασχηματισμό για το Industry 4.0. Αυτή είναι η πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα επόμενα χρόνια και η ένωση των δυνάμεων με έναν εταίρο όπως η Durst σε αυτόν τον μετασχηματισμό, μας ενθαρρύνει να σημειώσουμε περαιτέρω πρόοδο».

 

Ο Helmuth Munter, Διευθυντής τμήματος της Durst, για Ετικέτες και Εύκαμπτη Συσκευασία (Labels & Flexible Packaging), δήλωσε: «Η ανάπτυξη της Etiquetas Rospil είναι ένα τέλειο παράδειγμα του πώς οι εταιρείες με προσανατολισμό προς την καινοτομία και το μέλλον αναγνωρίζουν τα γενικά οφέλη της τεχνολογίας μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ακούσουμε ότι οι πελάτες της απαιτούν ολοένα και περισσότερο οι παραγγελίες τους να παράγονται στην τεχνολογία μας. Η πλατφόρμα Tau RSC θέτει τη βάση για βιομηχανική εκτύπωση inkjet στη βιομηχανία των ετικετών. Προσφέρει ένα συνολικό πακέτο σε όλους τους πελάτες μας όσον αφορά την υψηλή ποιότητα, την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και την επακόλουθη αξιοπιστία παραγωγής καθώς και σημαντική εξοικονόμηση κόστους».