Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εχθές, Πέμπτη 16 Ιουνίου, η ανοιχτή παρουσίαση «Η Επανάσταση της Τεχνολογίας του 3D Scanning & 3D Printing στις Επιχειρήσεις & στην Εκπαίδευση», στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST.

Αναμφισβήτητα, διανύουμε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους όσων αφορά την παραγωγή και ζήτηση ενέργειας. Παρ’ όλες τις παγκόσμιες δυσκολίες, ενστικτωδώς αλλά και με βάσιμες αποδείξεις, έχουμε ήδη αρχίσει να στρεφόμαστε στην πράσινη ενέργεια και την αειφορία.

Μέρος αυτής της αειφορίας αποτελεί πλέον και η τρισδιάστατη σάρωση και εκτύπωση ειδικά, όταν κατανοήσουμε εις βάθος τις δυνατότητες και τις διευκολύνσεις που μπορεί να προσφέρει.

Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες της Lino3D παρουσίασης, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν workshops για τη δημιουργία ψηφιακών βιβλιοθηκών από εξαρτήματα, την αύξηση της ταχύτητας ανταπόκρισης της βιομηχανίας σε μοντέρνες απαιτήσεις της αγοράς και τη βελτίωση του ποιοτικού ελέγχου, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους γύρω από τις δυνατότητες και τις εφαρμογές των τεχνολογιών αιχμής του 3D printing και scanning.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα εκδηλώσεων του JOIST:

https://joistpark.eu/ekdiloseis/