Στάσεις με 3D εκτυπωμένες φιάλες μπύρας ενός μέτρου!

Εκτυπώθηκαν σε 10 ώρες ανά ζεύγος!

 

Η εκτυπωτική επιχείρηση Media Resources πιστώνει την 3D εκτύπωση μεγάλου μεγέθους για την ετήσια αύξηση των εσόδων της κατά 1 εκατομμύριο δολάρια. Ο πάροχος εκτυπώσεων, με μεγάλη εμπειρία, αξιοποίησε την τεχνολογία προκειμένου να εξελιχθούν οι προσφερόμενες υπηρεσίες του στην μεταβαλλόμενη αγορά. Αυτή η καναδική εταιρεία αναζητούσε νέες δραστηριότητες, πιεζόμενη από τον  συνιδιοκτήτη Steve Gallow, και λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχώς υπάρχουσες προκλήσεις της εμπορευματοποίησης του προϊόντος. Βρήκαν αυτό που αναζητούσαν, βλέποντας μια εκπληκτική απόδοση της επένδυσής τους σε έναν εκτυπωτή Massivit 3D. Ο κ. Gallow έχει πολλές ιδέες για την αγορά, ειδικά όταν είσαι από τους πρωτοπόρους που υιοθέτησαν την τρισδιάστατη εκτύπωση μεγάλου μεγέθους.

Καταπολεμώντας την εμπορευματοποίηση της αγοράς με επένδυση σε 3D

Ο Steve Gallow περιγράφει συχνά την εμπειρία του να είσαι από τους πρωτοπόρους που υιοθέτησαν την ψηφιακή εκτύπωση ως αναπάντεχο λαχείο. Ενώ προς στιγμή κερδίζεις, τελικά η αγορά θα καλύψει τη διαφορά και θα προσφέρει έντονο ανταγωνισμό. Αυτό επιβράδυνε τα έσοδά του, μετατρέποντάς τα σε “ξυστό” λαχείο. Τελικά, τα έσοδα χαμήλωσαν με αποτέλεσμα η προσπάθεια να γίνεται απλώς για λίγα χρήματα με πολύ στενά περιθώρια.

 «Λόγω της εμπορευματοποίησης, υπηρεσίες όπως η ψηφιακή εκτύπωση βινυλίου που κάποτε χρεώνονταν με 12 δολάρια ανά τετραγωνικό πόδι διατίθενται σήμερα με μόλις 0,65 δολάρια ανά τετραγωνικό πόδι!», λέει με δυσαρέσκεια ο Gallow. Η επένδυση σε έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή μεγάλου μεγέθους βοήθησε την Media Resources να εξελίξει την επιχείρηση και να ελέγξει την αποδοτικότητά της σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Όντας ένας από τους πρώτους ιδιοκτήτες ενός εκτυπωτή Massivit 3D στον Καναδά, μπορούν να ορίσουν τις δικές τους τιμές προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες που απλώς δεν υπάρχουν αλλού. Είναι μια τεράστια κίνηση που ήδη αποδίδει καρπούς.

Οι νέες τεχνολογίες τονώνουν την ανάπτυξη

Ως ένας από τους πρώτους ιδιοκτήτες ψηφιακού πιεστηρίου, ο Gallow κατανοεί πώς ο ενθουσιασμός από μια νέα τεχνολογία μπορεί να εξελιχθεί σε μια εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία. Είχε βιώσει την υποδοχή της ψηφιακής εκτύπωσης και αμέσως κατάλαβε τι είχε στα χέρια του. “Η δημοσιότητα, η προσοχή των μέσων ενημέρωσης και ο τρόπος με τον οποίο αυξήθηκε η αγορά ήταν απίστευτος”, ανέφερε σε πρόσφατο webinar.

Περισσότερο από μια δεκαετία αργότερα, ο Gallow αισθάνθηκε το ίδιο ακριβώς όταν είδε έναν εκτυπωτή Massivit 3D που δημιουργούσε συστήματα προβολής και μοντέλα σε πραγματικό χρόνο σε ένα συνέδριο. Περιγράφει τη στιγμή που είδε πάνω από εκατό ανθρώπους γύρω από αυτό το τεράστιο μηχάνημα και το δέος από αυτό που δημιουργούνταν εκεί μπροστά τους. Εάν οι Media Resources επρόκειτο να επεκταθούν και να βρουν νέες πηγές κέρδους, αυτή ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία. Μόνο ένα μήνα αργότερα, ο ίδιος ο εκτυπωτής Massivit 3D έφτασε στις εγκαταστάσεις του. Ο συνδυασμός του μεγέθους, της ταχύτητας και της δημιουργικής ελευθερίας τους επέτρεψε να «βουτήξουν» σε νέες αγορές. Αγορές όπου πριν δυσκολεύονταν να μπουν, όπως για παράδειγμα η κινηματογραφική βιομηχανία, έχουν πλέον γίνει το 50% της δραστηριότητάς τους. Από τότε εισήλθαν σε άλλους τομείς, όπως αθλητικές εκδηλώσεις και μουσεία.

3D εκτυπωμένος Spiderman προορισμένος για εκθέσεις, διοργανώσεις, και χώρους διασκέδασης. 

Paul Bunyan για την ταινία “IT”, βασισμένο στην νουβέλα του Stephen King’s

Ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά

 «Ενώ μπορείτε να συζητήσετε για το συνολικό αποτέλεσμα μιας σημαντικής αλλαγής στην επιχείρησή σας, δεν μπορείτε να διαφωνήσετε για τα δεδομένα. Στο πρώτο  έτος, έχουμε προσθέσει 1 εκατομμύριο δολάρια σε επιπλέον έσοδα που σχετίζονται με 3D συστήματα προβολής, σήμανση και στηρίγματα», εξηγεί ο Gallow. «Οποιοσδήποτε θα ήταν ευχαριστημένος με την απόδοση επένδυσης τέτοιου τύπου και αυτό είναι μόνο η αρχή καθώς η ροή υποψήφιων πελατών συνεχίζεται».

Στάσεις με 3D εκτυπωμένες φιάλες μπύρας ενός μέτρου!

 «Η δημοσιότητα που συγκεντρώνει αυτή η τεχνολογία είναι φαινομενική. Συνήθως είχαμε έναν υποψήφιο πελάτη το μήνα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά από τότε που αγοράσαμε τον εκτυπωτή Massivit 3D, έχουμε κατά μέσο όρο 3 αιτήματα την ημέρα», δηλώνει με ενθουσιασμό. Πρόκειται για αστρονομική αύξηση και είναι αποτέλεσμα της προσφοράς προϊόντων που είναι τόσο νέα και συναρπαστικά όσο και αποτελεσματικά. Η αξιοποίηση του θορύβου γύρω από την 3D εκτύπωση μεγάλου μεγέθους  έχει κάνει θαύματα για τους αριθμούς τους.

Οι συνομιλίες που φέρνουν πωλήσεις

Οι πάροχοι εκτυπώσεων παρατηρούν επίσης ότι η τεχνολογία είναι ένας σοβαρός λόγος για το ξεκίνημα συνομιλιών. «Η τρισδιάστατη εκτύπωση μας δίνει έναν ακόμα λόγο για να πάρουμε το τηλέφωνο και να μιλήσουμε στους πελάτες», δήλωσε ο Gallow. «Είναι το πιο συναρπαστικό μέρος της παρουσίασής μας στους πελάτες μας». Όταν ο ενθουσιασμός είναι ορατός τόσο από τους πωλητές και τους πελάτες σας, τα πράγματα γίνονται πολύ καλά. Αυτές οι συνομιλίες μπορούν να εξελιχθούν γρήγορα σε πωλήσεις, καθώς οι πελάτες συνειδητοποιούν τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει η 3D εκτύπωση  μεγάλου μεγέθους.

Η Samsung φώτισε μία πένα επίδειξης

Συνεχίζει ο κ. Gallow: «Εμπνέει τις διαφημιστικές εταιρίες να πειραματισθούν με νέες ιδέες και στη συνέχεια μας προσεγγίζουν και μας ρωτούν: Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό; Βοηθά στην έναρξη συναρπαστικών και νέων συνομιλιών». Από μια ματιά στην έγκαιρη και σταθερή επιτυχία τους, οι Media Resources μπόρεσαν να μετατρέψουν αυτές τις συνομιλίες σε παραγγελίες και άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούνται.

Για μια βαθύτερη ματιά στο πώς οι υπηρεσίες εκτύπωσης μεγαλώνουν την επιχείρησή σας με την 3D εκτύπωση μεγάλου μεγέθους, φροντίστε να διαβάσετε το Ebook, 5 λόγοι για να ενσωματώσετε την 3D εκτύπωση στην επιχείρησή σας ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλου σχήματος.

Από: https://www.printingnews.com/industrial-printing/3d-printing/press-release/21073637/massivit-3d-printing-technologies-ltd-print-shop-generates-additional-1-million-with-3d-printing