Η Aroma AD, με έδρα τη Σόφια της Βουλγαρίας, είναι ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός παραγωγός προϊόντων προσωπικής υγιεινής και καλλυντικών με μακρά παράδοση στην υγεία και την ομορφιά των καταναλωτών. Η εταιρεία παράγει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας με φυσικά συστατικά.

Ειδικά για τη συσκευασία, η Aroma πρόσφατα πρόσθεσε στον υπάρχοντα εξοπλισμό της τo νέο inkjet ψηφιακό πιεστήριο εκτύπωσης ετικετών με UV μελάνια, το Durst Tau 330 RSC-E.

Ο κ. Georgi Georgiev, Διευθυντής Παραγωγής Συσκευασίας, δήλωσε: «Προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένα προϊόντα. Τώρα θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε επίσης πλήρη δείγματα. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής μας είναι προϊόντα συσκευασμένα σε σωληνάρια και απαιτούν ετικέτες τυπωμένες σε ειδικά υλικά όπως διάφανα φιλμ, μεταλλικά φύλλα, κλπ. Επιλέξαμε το ψηφιακό πιεστήριο UV inkjet της Durst επειδή παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα εκτύπωσης. Φυσικά, μπορούμε να εκτυπώσουμε ετικέτες σε πολλά άλλα υλικά».

Η Durst, κατασκευάστρια καινοτόμων συστημάτων ψηφιακής εκτύπωσης και λύσεων λογισμικού, αναβάθμισε την πλατφόρμα Tau RSC και βελτίωσε περαιτέρω τα επιτυχημένα πιεστήρια Tau 330 RSC και Tau 330 RSC E για μικρές και μεσαίες σειρές.

Η Durst έχει αποκτήσει τεράστια τεχνογνωσία σχετικά με ειδικές εφαρμογές συσκευασίας, όπως blister, σωληνάρια, ετικέτες, εισιτήρια ή πτυσσόμενο χαρτόνι. Οι εκτυπωτές της πλατφόρμας Tau RSC είναι σε θέση να εκτυπώνουν σε μεγάλη ποικιλία υλικών εκτύπωσης και οι λύσεις λογισμικού που προσφέρει η Durst Workflow Label εξασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη ροή εργασιών σε συνδυασμό με τον ασφαλή χειρισμό ευαίσθητων δεδομένων εργασίας.
“Το ψηφιακό πιεστήριο διατίθεται σε πλάτος εκτύπωσης 330 χιλιοστών, προσφέροντας επιλογή 4 χρωμάτων ή 4 χρωμάτων και λευκού σε λειτουργία πλήρους ταχύτητας.
Η εγγενής ανάλυση 1200 x 1200 dpi συνδυάζεται με το μικρότερο μέγεθος σταγόνας των 2pl και με τα πρόσφατα αναπτυγμένα, υψηλής περιεκτικότητας σε χρωστικές ουσίες μελάνια Durst Tau RSC, ο εκτυπωτής παράγει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης. Περιλαμβάνει μια νέα λειτουργία αυτόματης συντήρησης για την αποφυγή διακοπών λειτουργίας και τη μείωση του κόστους σέρβις.
Ο αυτόματος καθαρισμός των κεφαλών εκτύπωσης πραγματοποιείται από την ενσωματωμένη μονάδα συντήρησης χωρίς επαφή χειριστή, για καλύτερη και σταθερή ποιότητα εκτύπωσης.
Τα πιεστήρια Durst RSC είναι εξοπλισμένα με το προηγμένο λογισμικό Durst Workflow Label και το λογισμικό εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων, ώστε οι πελάτες να μπορούν να προετοιμάζουν γρήγορα τις εργασίες εκτύπωσης για την απαιτητική αγορά των ετικετών. Μια νέα λειτουργία εξοικονόμησης μελανιού επιτρέπει στους χρήστες της πλατφόρμας Tau RSC να μειώσουν το κόστος μελανιού κατά μέσο όρο 12% σε ένα ψηφιακό πιεστήριο CMYK. Το λογισμικό Durst Analytics αναφέρει λεπτομερώς τα δεδομένα παραγωγής σχετικά με την απόδοση της λειτουργίας.

Η παραγωγική ικανότητα των 1.020 τετρ. μέτρων/ώρα είναι εφικτή με ταχύτητα εκτύπωσης 52 μέτρων/λεπτό με όλα τα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του λευκού. Όλες οι προαιρετικές επιλογές από το Tau 330 RSC μπορούν να τοποθετηθούν στο νέο μοντέλο, οι οποίες περιλαμβάνουν τον κύλινδρο ψύξης, την εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων ή τους εξωτερικούς ρολοφορείς για την διαχείριση πολύ μεγάλων (jumbo) ρολών. Το μηχάνημα μπορεί να διαθέτει έως και 8 χρωματικούς σταθμούς (CMYK-W-OVG) και επιτυγχάνει έως και 95% προσομοίωση του χρωματικού χώρου Pantone.

Το πιεστήριο Durst Tau 330 RSC E λειτουργεί ως αυτόνομος εκτυπωτής ή ως υβριδική λύση με την προσθήκη συμβατικών επιλογών φινιρίσματος. Αυτό παρέχει στον χρήστη απεριόριστη ευελιξία όσον αφορά τα υλικά και ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

 

Σχετικά με την Aroma

Για πάνω από 90 χρόνια, από το 1924, η Aroma προσφέρει ποιοτικά και αποτελεσματικά καλλυντικά προσώπου, σώματος και μαλλιών, αρώματα και προϊόντα υγιεινής.
Τα προϊόντα της Aroma συμμορφώνονται με τις τελευταίες τάσεις και φόρμουλες και παρασκευάζονται με τα τελευταία επιτεύγματα της σύγχρονης αρωματοποιίας και κοσμετολογίας. Από τη στοματική υγιεινή μέχρι τις βαφές μαλλιών και τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, η Aroma προσφέρει επίσης μια πλήρη σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος, προϊόντων για παιδιά καθώς και προϊόντα οικιακής φροντίδας.

 

Η δημιουργία κάθε νέου προϊόντος συμμορφώνεται με αυστηρά τεχνολογικά πρότυπα που περιλαμβάνουν προκαταρκτική έρευνα μάρκετινγκ, εφαρμοσμένο έλεγχο ποιότητας σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, μικροβιολογικό έλεγχο και εργαστηριακές αναλύσεις.

Εκτός από το πλεονέκτημα της μακροχρόνιας εμπειρίας, η Aroma εφαρμόζει τις τελευταίες τεχνολογίες και σύγχρονο εξοπλισμό. Η Aroma AD προσφέρει εκτεταμένους καταλόγους έτοιμων για διάθεση προϊόντων για γρήγορη κυκλοφορία στην αγορά και ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις που αναπτύσσονται από το δικό της εσωτερικό τμήμα Ε&Α, ανάπτυξη προσαρμοσμένων συσκευασιών σύμφωνα με τις προσδοκίες των πελατών και πολλά άλλα.