Περίπτερο της GM: Αιθουσα 9 Α40.

Θα παρουσιάσουμε τις τελευταίες εξελίξεις στις εφαρμογές αυτοματοποιημένου φινιρίσματος ετικετών και εφαρμογές ετικετών υψηλού επιπέδου. Οι εντελώς νέες μας πλατφόρμες σκοπεύουν να αυξήσουν την ταχύτητα παραγωγής, να διασφαλίσουν την ποιότητα και να βελτιστοποιήσουν τη χρήση της πρώτης ύλης. Τα μηχανήματα προσφέρουν πραγματικές λύσεις και είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

 

Τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν περιλαμβάνουν::

 • ΝΕΟ DC350 – η νέα κορυφαία γραμμή φινιρίσματος της GM με τη ΝΕΑ σειρά από Smart modules:
  • ΝΕΟ SmartTurret – ο νέος GM αυτόματος σέρβο μηχανισμός ανατύλιξης ετικετών. Παρέχει αποτελεσματική παραγωγή χωρίς διακοπή κατά την αλλαγή ρολών. Αυτή η μοναδική λύση σας επιτρέπει να εφαρμόσετε ομαλά το βερνίκι στις ετικέτες χωρίς ίχνη του υγρού κυλίνδρου πάνω στο ρολό.
  • ΝΕΟ SmartLoad – αυτόματο σύστημα ευέλικτης αλλαγής κοπτικού για να μειώσει τους χρόνους αλλαγής και να εξασφαλίσει μια ακριβή τοποθέτηση σε δευτερόλεπτα – κάθε φορά.
  • ΝΕΟ SmartStrip – ένα αξιοσημείωτο σύστημα απογύμνωσης ετικετών και επανατύλιξης φύρας με τεντωμένο σερβομηχανισμό. Η φύρα αποχωρίζεται γύρω από έναν ελεύθερο ελαστικό κύλινδρο και μεταφέρεται αμέσως στην μηχανή επανατύλιξης. Εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία ακόμη και κατά τη μετατροπή ευαίσθητων υποστρωμάτων και σύνθετων σχημάτων ετικετών σε υψηλή ταχύτητα.
   Το μηχάνημα της έκθεσης θα παρουσιαστεί επίσης με σύστημα κοπής SmartGap Touch από την Wink – ψηφιακή ρύθμιση διάκενου για τέλεια αποτελέσματα κοπής.
 • Νέα 330FB – η νέα γραμμή φινιρίσματος υψηλής ποιότητας ετικετών κρασιών με Hot foil/ Embossing / Screen, με μια ΝΕΑ βαριά μονάδα θερμής χρυσοτυπίας εφαρμογής μέχρι 50 τόνους και υποστηρίζει ταχύτητα έως και 44 μέτρα / λεπτό, ΝΕΑ ταχύτερη μονάδα εκτύπωσης μεταξοτυπίας και εξελιγμένο υψηλής ακρίβειας κινητό σύστημα στεγνώματος UV της μεταξοτυπίας.
 • ΝΕΟ DC330MINI – όλα σε ένα – φινίρισμα ετικετών μικρού χώρου. Οι επισκέπτες μπορούν να το δουν σε σειρά με εκτύπωση inkjet και offline με το ΝΕΟ GM SmartCrush (εύκολη αλλαγή μαχαιριών)

 • ΝΕΟ DC330MINIflex εξοπλισμένο με flexo βερνίκι, απλή πλαστικοποίηση & πλαστικοποίηση cast’n’cure, ημι-περιστροφική λειτουργία κοπτικούς, backscore και σταθμός μαχαιριών.

 • NΕΑ SR350 – η νέα GM υψηλής ταχύτητας μηχανή κοπής και ανατύλιξης με έλεγχο κάμερας. Διαθέτει τη νεότερη τεχνολογία κίνησης servo και μια μοναδική επιλογή για μαχαίρια με αυτόματη ρύθμιση θέσης. Το SR350 είναι εξοπλισμένο με την προηγμένη επιλογή συστήματος ελέγχου ετικετών με κάμερα Nikka M1. Το μηχάνημα επιταχύνει τα δευτερόλεπτα και σταματά ακριβώς μέσα σε 10 εκατοστά εάν εντοπιστεί κάποιο σφάλμα. Η λειτουργία είναι έως 300m / min.

 • DC330 Modular γραμμή φινιρίσματος, η οποία θα παρουσιαστεί σε σειρά με ένα υψηλής ταχύτητας σύστημα inkjet εκτύπωσης ετικετών.

 • GM SmartView – ιδανικό αυτοματοποιημένο σύστημα Industry 4.0. Παρέχει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για όλες τις γραμμές φινιρίσματος της GM που ανήκει στον πελάτη. Το GM SmartView εξασφαλίζει την ολοκλήρωση με συστήματα MIS και τη συμμόρφωση με το πρότυπο JDF. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορη επισκόπηση όλων των μηχανών που λειτουργούν, για να εμφανίζεται το αναγνωριστικό θέσης εργασίας και το όνομα του χειριστή, η τρέχουσα κατάσταση του μηχανήματος κλπ. Η πλατφόρμα παρέχει στατιστικά στοιχεία για τους διαδικτυακούς χειριστές και εξαιρετικά γρήγορη ανάκληση εργασίας για αποτελεσματική παραγωγή ετικετών. Έρχεται με προηγμένη συνδεσιμότητα IoT (Internet of Things).

 • ETV330 – Μηχανή ρολοκοπής σε φύλλα, κατάλληλη για κοπή ετικετών και βαριών υλικών, διαθέσιμη για λειτουργία σε γραμμή και off-line. Έρχεται με ενσωματωμένο έλεγχο σύμπτωσης και οθόνη αφής που επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό της κοπής.

 • PNT160 – Ημι-αυτόματη μηχανή κοπής μαδρέν, η οποία παρέχει υψηλής ακρίβειας τροφοδοσία και κοπή των μαδρέν από χαρτόνι σε προαιρετικό μήκος και διάμετρο σε υψηλές ταχύτητες.

Περίπτερο της FLEXOR: Αίθουσα 7 D38

O κατασκευαστής μηχανημάτων τελειοποίησης FLEXOR (περίπτερο D38, αίθουσα 7) θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο semi rotary ψηφιακό μηχάνημα τελειοποίησης, το xCUT PRO II, στην Labelexpo Europe 2019.

Στο περίπτερο της FLEXOR, από τους κορυφαίους προμηθευτές μηχανών παραγωγής και ελέγχου ετικετών, το κεντρικό θέμα φέτος θα είναι η παραγωγικότητα. 

Για την αναπτυσσόμενη αγορά της ψηφιακής εκτύπωσης ρολού, η FLEXOR παρουσιάζει το μηχάνημα XCUT PRO που διαθέτει τη συντομότερη διαδρομή υλικού για αυτήν την κατηγορία μηχανών στην βιομηχανία της ετικέτας. Επίσης, δεν πρέπει να χάσετε μια παγκόσμια πρεμιέρα: το XCUT PRO II με μονάδα κοπής semi rotary καλουπιού, με ενσωματωμένο φλεξογραφικό σταθμό εκτύπωσης UV και σταθμό πλαστικοποίησης  – και πάλι με μία από τις συντομότερες διαδρομές υλικού στην βιομηχανία. Αυτά τα δύο εξαιρετικά συμπαγή και εξαιρετικά παραγωγικά μηχανήματα που ειδικεύονται στην επεξεργασία των ψηφιακά τυπωμένων ετικετών μπορούν να δοκιμαστούν σε λειτουργία κατά τη διάρκεια της έκθεσης – το τέλειο συμπλήρωμα στην μηχανή σας ψηφιακής εκτύπωσης ρολού.

Μια άλλη καινοτομία είναι το νέο FLEXOR «540 class». Εργονομικό – με μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, ευέλικτο – διαμορφούμενο, επεκτάσιμο και προσαρμόσιμο,  αποτελεσματικό – με υψηλή ταχύτητα της μηχανής και γρήγορη αλλαγή εργασίας και ρολού. Η τέλεια λύση όταν απαιτείται υψηλή απόδοση και μεγάλος όγκος. Δοκιμάστε το πλάτος 540 χιλιοστών και τα πλεονεκτήματα που σας δίνει.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα νέο και πλήρως επανασχεδιασμένο ημιαυτόματο μηχανισμό επανατύλιξης ρολών για γρήγορες και οικονομικές αλλαγές ρολών στις μικρές εργασίες και το αυτόματο σύστημα ρύθμισης του μαχαιριού iSLIT για εύκολη και γρήγορη ρύθμιση των κοπτικών μαχαιριών. Και οι δύο καινοτομίες μπορούν να ενσωματωθούν προαιρετικά στις περισσότερες μηχανές FLEXOR.

Εκτός από αυτές τις καινοτομίες, η FLEXOR θα παρουσιάσει σε λειτουργία και την αναθεωρημένη σειρά «IQ» με μια μονάδα flexo UV, έναν μεγάλο ρολοφορέα (jumbo)  και ένα νέο ημιαυτόματο μηχανισμό επανατύλιξης ρολών.

Είναι αυτονόητο ότι οι μηχανές FLEXOR είναι «Industry 4.0 Ready» και ότι πέραν από το σύνολο των μηχανών που θα είναι στο περίπτερο η Flexor συνεργάστηκε με την Plantyst για να υποστηρίξει τους πελάτες με εργαλεία παραγωγικότητας που βασίζονται στο διαδίκτυο (cloud).

Επιτρέψτε μας μας να σας εκπλήξουμε!

Θα μας βρείτε στην Αίθουσα 7, στο περίπτερο D38 – στην Αίθουσα Nilpeter

Ανυπομονούμε για την επίσκεψή σας.

.