Η αξιοπιστία και η ακρίβεια χαρακτηριστικό της νέας γραμμής  

Στη φωτογραφία: Bert Haenen, διευθύνων σύμβουλος της Barthel Digitalprint GmbH (αριστ.) και Ali Abdelyasol, χειριστής, Hygienic στη νέα GM DC350Flex.

Η Barthel Group GmbH επένδυσε σε ένα συμπαγές μηχάνημα φινιρίσματος, το  GM DC350Flex. Η εταιρεία χρειαζόταν ένα αποδοτικό και αρθρωτό μηχάνημα τελειοποίησης ετικετών που θα μπορούσε επίσης να παρέχει αξιοπιστία και ακρίβεια για την επιχείρησή τους στο Έσσεν (Γερμανία).

 «Οι ταχύτητες έως και 80 m/min σε ημιπεριστροφική λειτουργία και η αυτοματοποιημένη διαδικασία ρύθμισης με σύνδεση με το σύστημα MIS έκαναν το GM DC350Flex ιδανικό για εμάς», λέει ο Mischa Barthel, διευθύνων σύμβουλος της Barthel Group.

«Η πειστική τεχνική στο μηχάνημα είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο για εμάς. Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό για εμάς να έχουμε έναν στενό και αξιόπιστο συνεργάτη, τον οποίο γνωρίζουμε και με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί σε πολλά έργα», συνεχίζει ο Mischa Barthel.

Ο όμιλος Barthel Group ιδρύθηκε το 1984, και σήμερα ο όμιλος αποτελείται από 8 εταιρείες και παράγει καθημερινά περίπου 300.000 τετραγωνικά μέτρα ετικετών σε έξι εγκαταστάσεις. Η εταιρεία συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην ευρωπαϊκή αγορά ετικετών και πρόσφατα εξαγόρασε την εταιρεία εκτύπωσης ετικετών ATB, στην περιοχή του Ρουρ.

DC350Flex – Συμπαγής ολοκληρωμένη γραμμή μεταποίησης για ετικέτες

Το DC350Flex – είναι ένα νέο, αποτελεσματικό και οικονομικό μηχάνημα τελειοποίησης ετικετών που κατασκευάστηκε σε πολλές μονάδες στην GM με τα ίδια εξαρτήματα όπως το DC350 Modular Premium Finishing Line.

Το Flex διαθέτει εύχρηστες επιλογές, όπως ημιπεριστρεφόμενο σποτ βερνίκι ανεξαρτήτως σχήματος, κοπή, σχίσιμο και διπλή επανατύλιξη.

Μπορεί να αναβαθμιστεί με πολλές επιλογές αξίας, όπως διπλή ημιαυτόματη επανατύλιξη τύπου turret, πλαστικοποίηση με σύμπτωση (για πολυεπίπεδες ετικέτες), έξυπνα συστήματα γρήγορης προετοιμασίας μαχαιριών SmartSlit ή SmartCrush, έξυπνη απομάκρυνση σκάρτου SmartStrip σε μεγάλες ταχύτητες, Corona, καθαρισμός ρολού από σκόνη, πίσω χάραξη και διαδρομή αναμονής χαρτιού σε σειρά.

Το νέο DC350Flex είναι προετοιμασμένο για λειτουργία in-line με όλα τα μεγάλα ψηφιακά πιεστήρια, παρέχοντας στους επαγγελματίες εκτυπωτές ετικετών μια πλήρη και ευέλικτη λύση για ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου όγκου.

Χαρακτηριστικά:

  •   Εύκολο στη χρήση
  •   Αυτοματοποιημένη παραγωγή με ανάκληση εργασιών και επιλογή για κωδικό QR
  •   Σύγχρονη πλατφόρμα που εξασφαλίζει γρήγορη ρύθμιση και ευελιξία
  •   Κορυφαίο στη βιομηχανία περιβάλλον εργασίας χρήστη που παρέχει στον χειριστή γραφική απεικόνιση του μηχανήματος όπως είναι εγκατεστημένο
  •   Συμβατό με τη βιομηχανία 4.0
  •   Η τεχνολογία “Never break” αποτρέπει το σπάσιμο του matrix rewind
  •   Web-advance για γρήγορη αλλαγή ρολού
  •   Διαδικτυακή υποστήριξη – εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο και συντήρηση

 

Σταθμός GM SmartFlexo – στυλ flower μονάδα φλεξογραφίας με προαιρετική ημιπεριστροφή  για σποτ εκτύπωση ανεξαρτήτως σχήματος (μόνο ένας κύλινδρος κλισέ) και με σύστημα συμπτώσεων (εκτύπωση με spot βερνίκι / cold foil).

 

GM SmartStrip – εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία ακόμη και κατά τη μετατροπή ευαίσθητων υλικών εκτύπωσης και ετικετών με πολύπλοκα σχήματα σε υψηλή ταχύτητα.

 

 

GM SmartSlit – τοποθετεί αυτόματα έως και 16 μαχαίρια σε 2 λεπτά, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο σε σύντομες εργασίες.

 

 

GM SmartCrush – ένα σύστημα εξαιρετικά γρήγορης ρύθμισης μαχαιριών, που επιτρέπει τη γρήγορη και ακριβή ρύθμιση κάθε περιστροφικού μαχαιριού – και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

 

GM SmartLam – οι πολυεπίπεδες ετικέτες χρησιμοποιούνται συχνά για εφαρμογές φαρμακευτικών και ιατρικών ετικετών – ειδικά όταν οι κυβερνητικοί κανονισμοί απαιτούν οι πληροφορίες προϊόντος να παραμένουν ανέπαφες μαζί με το προϊόν.

 

Ημιαυτόματη διπλή ανατύλιξη τύπου Turret – προσφέρει πολύ γρήγορους χρόνους ετοιμασίας, σε αντίθεση με το συμβατική ανατύλιξη. Αυτό επιτρέπει την παραγωγή μικρότερων παραγγελιών τόσο γρήγορα, όσο και πιο αποτελεσματικά.