Η θερμοτυπία με χρυσά ή ασημένια φιλμ  ή ολογραφικά εφέ σε συνδυασμό με την αναγλυφοτυπία προσδίδει υπέροχα αποτελέσματα καλλωπισμού στις ετικέτες.

Το GM HOTFB330 με θερμοτυπία ακριβείας με πίεση 50 τόνων προσφέρει όλα αυτά τα εφέ φινιρίσματος σε μία μικρή συσκευή. Το μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θερμοτυπία, αναγλυφοτυπία ή θερμοτυπία και αναγλυφοτυπία σε ένα πέρασμα δίνοντας σας τη δυνατότητα να παράγετε ετικέτες υψηλής ποιότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ο καλύτερος τρόπος για να εντυπωσιάσετε τους καταναλωτές είναι ο σωστός συνδυασμός ποιότητας και εμφάνισης και εδώ θα σας βοηθήσει η θερμοτυπία FB330 από την Grafisk Maskinfabrik. Το HOTFB330 είναι μια καινοτόμος μονάδα που θα δώσει στις ετικέτες σας μια εντυπωσιακή και μοναδική εμφάνιση και αίσθηση. Όσον αφορά την ποιότητα της θερμοτυπίας, το επίπεδο τραπέζι  είναι η καλύτερη επιλογή και όσον αφορά την εμφάνιση, το FB330 μπορεί να προσθέσει περίπλοκες λεπτομέρειες από χρυσό, ασήμι ή ακόμη και ολογράμματα στις ετικέτες σας.

Επιπλέον, το HOTFB330 δεν είναι σχεδιασμένο για μία μόνο εργασία, θα κάνει τόσο την θερμοτυπία  όσο και κρύο ανάγλυφο για να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες σας. Προηγμένες δυνατότητες, όπως εξοικονόμηση υλικού, σύμπτωση με  servo-register και ηλεκτρονικός έλεγχος θερμοκρασίας & BST οδηγός υλικού παρέχονται στάνταρ.

Σημαντικά στοιχεία:

  • Σύστημα σύμπτωσης με servo για τυπωμένα σημάδια ή προαιρετικό αισθητήρα διακένου ετικέτας
  • BST ultrasonic οδηγός ρολού
  • Εύκολη φόρτωση της μήτρας και του αρνητικού μήτρας σε θερμή κατάσταση
  • Γραφική οθόνη αφής με μετρητή ετικετών, μετρητή μέτρων, συναγερμούς και άλλα ακόμη
  • Εύκολη πρόσβαση και συντήρηση
  • Λειτουργεί και ως ανεξάρτητη μηχανή ή σε σειρά με άλλα μηχανήματα μετατροπής της GM

Προδιαγραφές

Μετρικό

Αγγλοσαξονικό

Πλάτος ρολού

50 – 330 χιλ.

2 – 13″

Υλικό

50 – 200 µm

2 – 8 pt.

Ταχύτητα εκτύπωσης

Μέχρι 35 μέτρα/λεπτό

Up to 115 ft/min

Μήτρα

304,8 x 330 χιλ.

12 x 13″

Πάχος μήτρας

5 – 15 χιλ.

0.2 – 0.6″

Υλικό μήτρας

Μαγνήσιο, ορείχαλκος, χαλκός, πολυμερές

Foil unwind & rewind

25,4 or 76,2 χιλ.

1 or 3″

 

Ρολό τροφοδοσίας – Unwinder

Μέγιστη διάμετρος

Ø600 χιλ.

23.6″

Εσωτερική διάμετρος

ρολού

76,2 or 152,4 χιλ.

3 or 6″

Ρολό συλλογής – Rewinder

Μέγιστη διάμετρος

Ø500 χιλ.

19.7″

Εσωτερική διάμετρος

ρολού

25 – 152 χιλ.

1 – 6″

 

Ρεύμα / Αέρας

3x400V+N+PE, 25A,   6 bar

 

Διαστάσεις (ΠxΒxΥ)

2.2 x 1.3 x 1.9 μέτρα

 7.3 x 4.1 x 6.2 ft

Θερμοτυπία και ανάγλυφο

Ανάγλυφο και θερμοτυπία  σε ένα εργαλείο. Η ακρίβεια του συστήματος επίπεδου τραπεζιού της GM υποστηρίζει συνδυαστικές (combo) μήτρες που θερμο-τυπώνουν και κάνουν ανάγλυφο σε ένα πέρασμα.  Αυτό διασφαλίζει την τέλεια σύμπτωση μεταξύ της θερμοτυπίας και του ανάγλυφου πάνω στην ετικέτα.

Αναμίξτε χρώματα και εφέ

Δημιουργήστε εκπληκτικό εφέ χρησιμοποιώντας πολλές ροές υλικού με διαφορετικά χρώματα ή εφέ.  Το χρυσό και το ασήμι είναι κλασικά, αλλά είναι επίσης δημοφιλή ειδικά εφέ όπως τα διάφανα φιλμ για απομιμήσεις γυαλάδας, καθώς και το υψηλής γυαλάδας μαύρο.