Σύμφωνα με το επίσημο σλόγκαν “WE KEEP YOU PRINTING“, η Durst επεκτείνει την τεχνολογικά κορυφαία πλατφόρμα RSC των πιεστηρίων ετικέτας UV inkjet με διάφορες συναρπαστικές νέες καινοτομίες.

  • Durst Label Workflow & MIS integration

Ξεκινούν από το ειδικό λογισμικό ροής εργασίας για το Web2Production και το δικό της λογισμικό προεκτύπωσης Durst ” Workflow Labelσε προσαρμοσμένα πακέτα λογισμικού ολοκλήρωσης MIS (Συστήματα διοίκησης & διαχείρισης).

 

  • Νέα μελάνια χαμηλής μετανάστευσης UV για τη σειρά Tau RSC

Επιπλέον, θα παρουσιαστούν σε ζωντανή εκτύπωση τα πρόσφατα σχεδιασμένα μελάνια Low Migration UV για την πλατφόρμα RSC. Αυτά τα νέα μελάνια στοχεύουν τις βιομηχανίες τροφίμων και τις φαρμακευτικές συσκευασίες.

Τα νέα μελάνια θα είναι διαθέσιμα για το Tau RSC E με ταχύτητα εκτύπωσης 52 μέτρα/ λεπτό. Τα μελάνια είναι διαθέσιμα στα χρώματα CMYK O W και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

Το σύστημα inert gas θα είναι απαραίτητο εάν ένας πελάτης επιλέξει αυτό το σετ μελανιών. Τα μελάνια δοκιμάσθηκαν και δηλώνονται ως συμμορφούμενα με τους κανονισμούς της βιομηχανίας (Ελβετικό Διάταγμα, Eupia, Κατευθυντήρια Γραμμή Nestle κ.λπ.)

 

  • Παρουσίαση νέου ψηφιακού πιεστηρίου Tau RSCi

Η σημαντικότερη παρουσίαση στο περίπτερο C50 της Durst στην Αίθουσα 9 θα είναι το νέο διαμορφούμενο (modular) ψηφιακό πιεστήριο ετικετών τύπου RSCi με δυνατότητα επιλογής πλάτους εκτύπωσης 330, 420 ή 508 χιλιοστών (13, 16,5 ή 20 ίντσες).

Το πιεστήριο περιλαμβάνει στη βασική έκδοση jumbo ρολοφορείς με σύστημα ανύψωσης ρολών. Η ποιότητα εκτύπωσης είναι η ίδια εξαιρετική, που είναι γνωστή από τα πιεστήρια Tau 330 RSC και RSC E. Το πιεστήριο χρησιμοποιεί τα μελάνια Tau RSC UV.

Επίσης, το νέο πιεστήριο θα φτάνει σε ταχύτητα εκτύπωσης μέχρι 100 μέτρα / λεπτό.

Επίσης, στο περίπτερο της Durst στην Label Expo θα παρουσιαστούν τα πιεστήρια Tau 330 RSC και RSC-E, τα οποία παρουσιάζουν μια ταχέως αναπτυσσόμενη εγκατεστημένη βάση, η οποία ξεπερνά τις 70 μονάδες, από τότε που άρχισε η παράδοση των μηχανημάτων τον Ιούνιο του 2018.

Τα νέα χαρακτηριστικά για αυτό το καθιερωμένο χαρτοφυλάκιο πιεστηρίων Tau RSC περιλαμβάνουν:

–  Αυτόματη αντιστάθμιση ακροφυσίων: Σύστημα κάμερας για αυξημένη διαθεσιμότητα, με δυνατότητα αναβάθμισης στα υπάρχοντα συστήματα RSC.

–  Λειτουργία εκτύπωσης «Υψηλής αδιαφάνειας λευκού» για αυξημένη αδιαφάνεια αντίστοιχη της «μεταξοτυπίας» και

– Λειτουργία εκτύπωσης «Υψηλής ταχύτητας λευκού» που επιτρέπει την εκτύπωση σε υψηλή ταχύτητα στα 80 τρέχοντα μέτρα όλων των χρωμάτων συμπεριλαμβανομένου του Λευκού.