«Η τεχνολογία δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα»

 

H Shandong Golden Realm Industrial, που ιδρύθηκε το 2007, είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στην Κίνα χάρη στα εξαιρετικά προϊόντα εκτύπωσης για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που προσφέρει.  Το 2019, ο γενικός διευθυντής Kang Weiyi άρχισε να επεκτείνεται στον τομέα της εξατομικευμένης εξυπηρέτησης.

Θέλοντας μόνο τον καλύτερο εξοπλισμό, επέλεξε μια άλλη λύση εκτύπωσης Durst, το Rhotex 325. Μετά τη θετική εμπειρία με το Durst Rhotex 325, αυτή τη φορά η Golden Realm επένδυσε σε ένα Tau 330 RSC E, καθιστώντας την εταιρεία την πρώτη στην κινεζική αγορά που απέκτησε έναν ψηφιακό εκτυπωτή ετικέτας με της τεχνολογίας RSC.

Ο Kang υπογραμμίζει: «Η απόφαση να πάμε με το Durst είναι απόλυτα σύμφωνη με τη θέση της Golden Realm στην αγορά, ειδικά την ανάγκη μας για τον καλύτερο εξοπλισμό. Οι εκτυπωτές Durst μπορούν να προσθέσουν μεγάλη αξία σε μια επιχείρηση. Όταν θέλουμε να αναπτύξουμε ένα επιχειρηματικό τμήμα, επιλέγουμε στρατηγικά προϊόντα που θα μας προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Παρόλο που παρακολουθούμε πάντα την αναλογία τιμής / απόδοσης.

Ιδιαίτερα επειδή η Durst βρίσκεται στην αιχμή του ανταγωνισμού, εμείς ως πελάτες και προμηθευτές μπορούμε να επωφεληθούμε από την καλή φήμη του ονόματος της Durst και την εξαιρετική εξυπηρέτηση από μέρους της. Και έτσι απολαμβάνουμε την επιτυχία μας. Αυτό πραγματικά αντισταθμίζει το αρχικό υψηλότερο κόστος απόκτησης».