Η εταιρία GS Labelprint με έδρα το Καματερό  δραστηριοποιείται στην ετικετοποιία και στην εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικετών και υλικών συσκευασίας (χονδρική, λιανική, εξαγωγές).

Από την ίδρυσή το 2014, με εμπειρία από τον χώρο της εκτύπωσης πλέον των 33 ετών, η στρατηγική επιλογή της ήταν η επένδυση σε εξοπλισμό παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας.
Η επιλογή έγινε για να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο η ανοδική τάση της αγοράς για ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και για εργασίες μικρών ποσοτήτων, με γρήγορους χρόνους εναλλαγής εργασιών κι χρόνους παράδοσης.

Διαθέτοντας μονάδες ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών σε ρολό παράγει προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, ακόμη και πιστοποιημένα για επαφή με τρόφιμα, εκτυπώνοντας σε μια πολύ μεγάλη γκάμα πρώτων υλών όπως Χαρτί, PE, PP, BOPP, OPP, PET, POLYESTER, PVC, VINYL, χαρτόνι κ.α.

Για να συνεχίσει την ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της πρόσφατα η GS Labelprint πρόσφατα προχώρησε σε επένδυση μιας λύσης για φινίρισμα ετικετών σε ρολό, της μηχανής DC330 MINIflex της εταιρείας Grafisk Maskinfabrik (GM) από την Δανία.

H DC330 MINIflex είναι μηχανή φινιρίσματος ετικετών ρολού με μικρό όγκο και πλήρη χαρακτηριστικά. Γρήγορη, ευέλικτη και ταυτόχρονα οικονομική γραμμή φινιρίσματος με τις έξυπνες βασικές επιλογές, όπως ο σταθμός αυτόματης ρολοκοπής της GM και η ημιαυτόματη εναλλαγή στην ανατύλιξη ρολών ετικετών.

 Η MINIflex είναι έτοιμη για λειτουργία είτε ως ανεξάρτητη είτε σε σειρά (in-line) με όλα τα μεγάλα ψηφιακά πιεστήρια.

Η DC330MINIflex έχει όλα όσα χρειάζεστε για να τελειοποιήσετε ετικέτες. Βερνίκι, ημι-περιστροφική κοπή ετικετών, σχίσιμο ρολού και διπλή επανατύλιξη. Προαιρετικά τοπικό βερνίκι, ψυχρή θερμοτυπία, πλαστικοποίηση, ενδιάμεση σύνδεση, κορώνα, καθαρισμό ρολού, οπίσθια κοπή περιθωρίων, ρολοσχιστικά μαχαίρια και άλλα. Όταν χρησιμοποιείται μαζί με ένα ψηφιακό πιεστήριο ετικετών, αυτή η πρωτοποριακή μονάδα παρέχει στους επαγγελματίες εκτυπωτές ετικετών μια πλήρη και ευπροσάρμοστη λύση για ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου όγκου.

Η μηχανή διαθέτει:

  • Σύγχρονη πλατφόρμα που εξασφαλίζει τη γρήγορη εγκατάσταση του σταθμού κοπής με σύμπτωση και υψηλού επιπέδου σταθερότητα
  • Ψηφιακό πάνελ χειρισμού με γραφική αναπαράσταση του μηχανήματος όπως έχει εγκατασταθεί
  • Σταθμό αυτόματης προετοιμασίας θέσεων ρολοσχιστικών μαχαιρών
  • Προηγμένους βραχίονες συγκράτησης για γρήγορη αλλαγή σε ρολό
  • Υψηλή απόδοση – ημι-περιστροφική κοπή έως 65m / min, πλήρως περιστροφική έως 72m
  • Πλήρως προσαρμόσιμη για εξειδικευμένες ανάγκες
  • Ενσωματωμένες επιλογές για οποιοδήποτε ψηφιακό πιεστήριο
  • Ηλεκτρονική Υποστήριξη – εύκολη πρόσβαση στο Διαδίκτυο και συντήρηση