Η Kodmark είναι μια νέα και δραστήρια εταιρεία παραγωγής ετικετών, που ιδρύθηκε το 2014 στην Κωνσταντινούπολη από τον κ. Oktay Coban και τον κ. Aytac Bostanci.
Η Kodmark ξεκίνησε την επιχειρηματική της ζωή ως παραγωγός ατύπωτων ετικετών και επίσης προμηθευτής εκτυπωτών κορδέλας και θερμικού γραμμικού κώδικα.

Kodmark_Logo_600x169

Ανταποκρινόμενη σε αιτήματα των πελατών, το 2020 η εταιρεία επένδυσε σε τυπογραφική μηχανή 6+1 χρωμάτων Gallus και μηχανήματα φινιρίσματος και άρχισε να παράγει τυπωμένες ετικέτες. Σήμερα η Kodmark έχει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο πελατών που περιλαμβάνει βιομηχανίες υγείας, τροφίμων, αυτοκινήτων, καλλυντικών κ.λπ.
Το 2021 για να προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες στον αυξανόμενο αριθμό των πελατών της η εταιρεία επένδυσε στην μηχανή flexo Mark Andy 7+1 χρωμάτων.
Πρόσφατα για να ανταποκριθούν στον ανταγωνισμό και να συνεχίσουν την προσφορά νέων υπηρεσιών η Kodmark αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα επένδυση ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών με μελάνια UV inkjet επιλέγοντας τον εκτυπωτή Durst Tau 330 RSC-E.

Ο κ. Oktay Coban δήλωσε σχετικά: « Έπρεπε να αυξήσουμε την παραγωγική ικανότητα και ταχύτητα. Μετά από έρευνα στην αγορά, επιλέξαμε το πιεστήριο Durst για να έχουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, την μεγαλύτερη ταχύτητα παραγωγής, την καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης και το χαμηλότερο κόστος».

Tau330_RSC_E_1000x625

Το ψηφιακό πιεστήριο διατίθεται σε πλάτος εκτύπωσης 330 χιλιοστών, προσφέροντας 6 χρώματα, με επιπλέον χρώματα το πορτοκαλί και το λευκό, σε λειτουργία πλήρους ταχύτητας. Η εγγενής του ανάλυση είναι 1200 x 1200 dpi και σε συνδυασμό με το μικρότερο μέγεθος σταγόνας των 2pl και με τα πρόσφατα αναπτυγμένα, υψηλής περιεκτικότητας σε χρωστικές ουσίες μελάνια Durst Tau RSC, ο εκτυπωτής παράγει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης.

Περιλαμβάνει μια νέα λειτουργία αυτόματης συντήρησης για την αποφυγή διακοπών λειτουργίας και τη μείωση του κόστους σέρβις. Ο αυτόματος καθαρισμός των κεφαλών εκτύπωσης πραγματοποιείται χωρίς επαφή από την ενσωματωμένη μονάδα συντήρησης, για καλύτερη και σταθερή ποιότητα εκτύπωσης.

Τα πιεστήρια Durst RSC είναι εξοπλισμένα με το προηγμένο λογισμικό Durst Workflow Label και λογισμικό εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων, ώστε οι πελάτες να μπορούν να προετοιμάζουν γρήγορα τις εργασίες εκτύπωσης για την πλέον απαιτητική αγορά των ετικετών.

Μια νέα λειτουργία εξοικονόμησης μελανιού επιτρέπει στους χρήστες της πλατφόρμας Tau RSC να μειώσουν το κόστος μελανιού κατά μέσο όρο 12% σε ένα ψηφιακό πιεστήριο CMYK. Το λογισμικό Durst Analytics αναφέρει λεπτομερώς τα δεδομένα παραγωγής σχετικά με την απόδοση της λειτουργίας.

Η παραγωγική ικανότητα των 1.020 τετρ. μέτρων/ώρα είναι εφικτή με ταχύτητα εκτύπωσης 52μέτρων/λεπτό με όλα τα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του λευκού. Όλες οι προαιρετικές επιλογές από το Tau 330 RSC μπορούν να τοποθετηθούν στο νέο μοντέλο, οι οποίες περιλαμβάνουν τον κύλινδρο ψύξης, την εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων ή τους εξωτερικούς ρολοφορείς για την διαχείριση πολύ μεγάλων (jumbo) ρολών. Το μηχάνημα μπορεί να διαθέτει έως και 8 χρωματικούς σταθμούς (CMYK-W-OVG) και επιτυγχάνει έως και 95% προσομοίωση του χρωματικού χώρου Pantone. Μπορεί επίσης να αναβαθμιστεί ώστε να τρέχει με ταχύτητα παραγωγής 80m/min με όλα τα χρώματα.

Το πιεστήριο Durst Tau 330 RSC E λειτουργεί ως αυτόνομος εκτυπωτής ή ως υβριδική λύση με την προσθήκη συμβατικών επιλογών φινιρίσματος. Αυτό παρέχει στον χρήστη απεριόριστη ευελιξία όσον αφορά τα υλικά και ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.