Η SEI Laser, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία λέιζερ, παρουσιάζει την τελευταία βελτιωμένη έκδοση του Labelmaster στην Labelexpo 2019, σε δύο μοντέλα με πλάτος ρολού 350 και 600 χιλιοστά. Με πλήρη ψηφιοποίηση, από την παραλαβή της παραγγελίας έως την αποστολή, οι ετικετοποιοί φτάνουν σε ένα νέο επίπεδο ταχύτητας και παραγωγικότητας.

Το Labelmaster, το πιο ολοκληρωμένο και επαγγελματικό διαμορφούμενο (modular) σύστημα ψηφιακής κοπής και φινιρίσματος «ρολού-σε-ρολό» και «ρολού-σε-φύλλο», είναι η τέλεια λύση για την παραγωγή αυτοκόλλητων ετικετών σε όλους τους τομείς: στη βιομηχανία, για κρασί, τρόφιμα & ποτά, καλλυντικά, υφασμάτινα προϊόντα, εύκαμπτες συσκευασίες, διαφημιστικά, μετατροπή και πολλά άλλα. Κατά τη διάρκεια της Labelexpo Europe, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την επεξεργασία με λέιζερ διαφόρων τύπων ετικετών και ειδικών τελειωμάτων σε διαφορετικά υλικά – όπως το χαρτί, το PP και το ύφασμα – για να εκτιμήσουν την ευελιξία του λέιζερ και την άριστη ποιότητα του, αποτέλεσμα της εργασίας των μηχανικών από το Curno (το εργοστάσιο της Sei Laser στο Μπέργκαμο της Ιταλίας).

«Η έκδοση Labelexpo 2019 έχει διαμορφωθεί ως η οριστική καθιέρωση του ψηφιακού επιχειρηματικού μοντέλου, που είναι πλέον απαραίτητη σε όλα (ή σχεδόν όλα) τα τμήματα ετικετοποιίας και συσκευασίας», λέει ο Ettore Colico,  Διευθυντής του Τμήματος Ετικετών στην SEI Laser. «Δεν είναι πλέον θέμα των γνωστών ειδικών εφφέ, αλλά της εμπιστοσύνης και του σεβασμού για μια ψηφιακή τεχνολογία που έχει φτάσει πλέον στην πλήρη ωριμότητα. Τα ρολά Jumbo, τα αυτόματα μηχανοκίνητα μαχαίρια και το «φαρδύ ρολό» θα είναι τα βασικά σημεία του περιπτέρου της Sei Laser στις Βρυξέλλες».

Περισσότερη αποτελεσματικότητα: Το Labelmaster είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των παραγωγών ετικετών που αναζητούν εξαιρετικές επιδόσεις: σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά το σύστημα ανάγνωσης κώδικα QR / barcode μέσω κάμερας σας επιτρέπει να αλλάζετε την εργασία αυτόματα χωρίς φύρα, εξασφαλίζοντας υψηλή παραγωγικότητα και εξαλείφοντας πλήρως τους χρόνους προετοιμασίας. Τέλος, το λογισμικό ελέγχου, συμβατό με τις πιο κοινές ψηφιακές ροές εργασίας, μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα σε διάφορους τύπους εργασιών: παραγγελίες μέσω διαδικτύου για ετικέτες, για αυτοκόλλητα και για συσκευασίες.

Πάνω από 100 μέτρα / λεπτό: Η SEI Laser θα παρουσιάσει δύο διαμορφώσεις «Καλύτερης στην κατηγορία της» μηχανής κοπής με λέιζερ για ετικέτες στην Labelexpo 2019: Το Labelmaster με πλάτος ρολού 350 και 600 χιλιοστά. Το Labelmaster, πλέον στην τρίτη του έκδοση, θα είναι εξοπλισμένο με 4 κεφαλές λέιζερ ώστε να φτάνει σε μια σταθερή ταχύτητα πάνω από 100 μέτρα / λεπτό, που είναι ίση και υπερβαίνει την παραγωγικότητα των παραδοσιακών συστημάτων κοπής και φινιρίσματος. Η ταχύτητα διατηρείται σταθερή από το “traction control system”, το οποίο συνεργάζεται με τη μονάδα ελέγχου της απόκλισης του υλικού κατά μήκος, εξασφαλίζοντας τέλεια σύμπτωση και επεξεργασία υψηλής ποιότητας με λέιζερ.

Το Labelmaster είναι ένα διαμορφούμενο, προσαρμόσιμο κατά την αγορά ή αργότερα, με διαφορετικές επιλογές φινιρίσματος: κοπή με καλούπι, κοπή, μικρο-περφορέ, εύκολο άνοιγμα, χάραξη, κωδικοποίηση και χάρη σε προαιρετικά διαφορετικά φινιρίσματα: ημί- περιστροφική flexo εκτύπωση ή βερνίκωμα, ημι-περιστοφική θερμοτυπία, επιθεώρηση παραγωγής και ρολοκοπή.