Μόναχο, Γερμανία – 23.05.23 – Η Vanguard Europe παρουσίασε σήμερα έναν UV εκτυπωτή επίπεδης επιφάνειας επόμενης γενιάς, τον VK3220T-HS, στο FESPA Global στο Μόναχο της Γερμανίας. Σε μια πρώτη δημόσια εμφάνιση, το μηχάνημα έχει  περίοπτη θέση στο περίπτερο του μαζί με την Durst, η οποία είναι ιδιοκτήτης της Vanguard από το 2020. Οι θεατές καλούνται να δουν ζωντανή παραγωγή στο Hall A2, Stand A10.

Η κυκλοφορία σηματοδοτεί επίσης την επίσημη εισαγωγή μιας συμπαγούς, φιλικής προς το χρήστη σχεδίασης προϊόντων για το χαρτοφυλάκιο της Vanguard Europe. Οι αλλαγές – αποτέλεσμα μιας συνεργασίας με τη πολυβραβευμένη Zanzotti Industrial Design, η οποία βρίσκεται επίσης πίσω από τη σχεδίαση του χαρτοφυλακίου Durst – φέρνουν μια πιο διαισθητική, εργονομική και βελτιστοποιημένη εμπειρία για τους χειριστές μηχανών.

Ο νέος Vanguard VK3220T-HS έχει σχεδιαστεί και συναρμολογηθεί στα ευρωπαϊκά κεντρικά γραφεία της Vanguard Europe στα 5.000 τετραγωνικά μέτρα Kraftwerk, στο Brixen, στο Νότιο Τιρόλο, στην Ιταλία, δίπλα στα κεντρικά γραφεία της Durst.

Με επίπεδη επιφάνεια 3,2 μέτρα x 2 μέτρα, ο VK3220T-HS γίνεται μέρος του αυξανόμενου χαρτοφυλακίου εκτυπωτών της Vanguard Europe που εξυπηρετεί όλους τους πελάτες σε αγορές που καλύπτουν το φάσμα των βιομηχανικών εκτυπωτών επίπεδης επιφάνειας και roll-to-roll με ανάγκες υψηλής απόδοσης. Χρησιμοποιώντας έως και τρεις σειρές από κεφαλές εκτύπωσης Kyocera με μέγεθος σταγόνας 4 πικολίτρων και ανάλυση εκτύπωσης έως και 1800 dpi, ο Vanguard VK3220T-HS παράγει έως και 360 τετραγωνικά μέτρα την ώρα. Είναι ένας εκτυπωτής που μπορεί να αναπτυχθεί και να κλιμακωθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Η Vanguard Europe είναι θυγατρική της Vanguard Digital Printing Systems Corp, στο Lawrenceville, Γεωργία, Η.Π.Α. Ο στόχος της Vanguard Europe, που ιδρύθηκε στα τέλη του 2021, είναι να επαναλάβει τις επιτυχίες πωλήσεων της μητρικής της εταιρείας, η οποία παράγει 200 συστήματα ετησίως. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση της τεχνογνωσίας των μεταπωλητών, των διανομέων και άλλων συνεργατών της. Τα συστήματα βιομηχανικής εκτύπωσης flatbed και roll-to-roll της Vanguard χρησιμοποιούνται σε αγορές όπως η σήμανση, η διακόσμηση, ο επιχειρηματικός εξοπλισμός, η βιομηχανία και η συσκευασία.

Ο Fabian Sottsas, Διευθύνων Σύμβουλος της Vanguard Europe, δήλωσε: «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στη FESPA για αυτό το παγκόσμιο λανσάρισμα του εκτυπωτή UV επίπεδης επιφάνειας Vanguard VK3220T-HS επόμενης γενιάς. Μαζί με μια νέα αρθρωτή σχεδίαση με φιλικές προς το χρήστη αλλαγές σχεδιασμού που είναι πιο διαισθητικές, εργονομικές και βελτιστοποιημένες για τον χειριστή, γνωρίζουμε ότι αυτό θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον για τους επισκέπτες της έκθεσης.»

Ο κ. Σόττσας πρόσθεσε: «Η στρατηγική μας να γίνουμε ηγέτης στην αγορά θα συμβεί μόνο μέσω της ανάπτυξης κερδοφόρας επιχειρήσης μαζί σε συνεργασία με τους πελάτες μας».